De Nextbase cadeautips voor de feestdagen

Ga het nieuwe jaar veilig in met de Nextbase dashcams

Amsterdam, 23 oktober 2017 – 2017 nadert alweer zijn einde en dat betekent leuke feestjes en lekker eten, maar ook cadeautjesstress. Wat moet je vrienden en familie dit jaar weer geven? Originele tip: een Nextbase dashcam. Zo gaat iedereen de weg op met deze handige ‘silent witness’.

Het instapmodel

Een dashcam hoeft niet duur te zijn: de Nextbase 112 kun je al in je auto plaatsen voor € 59. Een ideaal cadeau voor zoon of dochter die met hun eerste autootje de weg op gaan of pendelen naar universiteit of hogeschool. Bovendien is het ideaal voor het opnemen van onvergetelijke herinneringen aan hun eerste roadtrip!

285059 nextbase%201 f3b51c large 1531472267

The pretty one

Ook aan dames met een drukke agenda die veel tijd in hun auto doorbrengen, is gedacht: de rose gold edition van de Nextbase 312GW geeft je auto meteen wat meer kleur! Elke Nextbase is ook makkelijk te installeren dankzij het Click & Mount-systeem, zodat je auto niet vol bedrading hangt. De Nextbase 312GW is ook verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. Adviesverkoopprijs 312GW: € 119.

285060 nextbase%202 78afd8 original 1531472278

Het expertmodel

Op zoek naar een dashcam met ingebouwde WiFi waarmee je de opgenomen beelden direct naar je smartphone of tablet kunt sturen? De Nextbase 512GW, verkrijgbaar voor € 199, neemt op in 1440p QUAD HD, dus elke opname toont de kleinste details. Als er dus iets zou gebeuren onderweg, staat alles haarscherp op beeld!

285061 thumbnail%20%281%29 98ce37 large 1531472286

Over NEXTBASE

NEXTBASE is opgericht in 1999 met als doel het ontwerpen en produceren van betaalbare en veilige draagbare entertainmentsystemen van hoge kwaliteit. Dankzij zijn achtergrond in veiligheid was NEXTBASE in staat als eerste zijn dashcams bij verschillende populaire Britse retailers onder te brengen. Vanuit het hoofdkantoor in West End, Surrey, biedt het bedrijf sales- en marketingondersteuning voor al zijn producten. NEXTBASE en zijn medewerkers zijn zeer gefocust op het leveren van kwaliteit – met als doel het ontwerpen van producten die zijn afgestemd op de Britse markt en gebaseerd op klantreviews en continue ontwikkeling. Daarnaast heeft NEXTBASE een technical support centre in Caerphilly, Zuid-Wales. De technische medewerkers zijn opgeleid om ondersteuning te bieden voor elk NEXTBASE-product en beschikken daarnaast over uitgebreide kennis van de garantievoorwaarden. Het technical support centre richt zich op reparaties, garantiegerelateerde werkzaamheden, en research & development.

Klik hier voor hi-res beeldmateriaal.

Voor meer informatie:

Progress Communications

Sylvia Hugenholtz

T: 020 363 1152

E: nextbase@progresscommunications.nl

Over Progress Communications Nederland

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

berichten
×

Select country