Anaplan benoemt nieuwe CFO en Managing Director EMEA

Veteranen in de techsector brengen samen bijna 60 jaar aan ervaring mee

Utrecht, 2 oktober 2017Anaplan, de toonaangevende platformleverancier die een nieuwe manier van connected planning heeft ontwikkeld, maakt bekend dat Anup Singh is benoemd tot Executive Vice-President (EVP) en Chief Financial Officer (CFO). Daarnaast heeft het bedrijf Edouard Fourcade aangesteld als Managing Director EMEA.

285050 singh c44155 original 1531470150

Foto: Anup Singh Executive Vice-President (EVP) van Anaplan

“Wij zijn erg enthousiast over de komst van Anup”, zegt Frank Calderoni, President en CEO van Anaplan. “Ik heb er alle vertrouwen in dat iemand van dit kaliber voor Anaplan sterk leiderschap zal tonen op financieel gebied. Daarnaast denk ik dat de aanstelling van Edouard veel goeds teweegbrengt voor de uitbreiding van onze EMEA-activiteiten. We kijken ernaar uit de continue successen van beide collega’s en de groei van het bedrijf voort te zetten.”

Singh werkte eerder als CFO bij Nimble Storage, waar hij het bedrijf door een sterke groeiperiode leidde en zorgde voor een succesvolle beursgang in 2013. Nimble werd in 2017 overgenomen door Hewlett-Packard Enterprise. Daarvoor werkte Singh als CFO bij Clearwell Systems en Warranty Corporation of America, en vervulde hij leidinggevende functies bij Trimble Navigation, Excite@Home, 3Com en Ernst & Young LLP.

259947 edouard fourcade lr 173670 original 1506939908

                    Foto: Edouard Fourcade,Managing Director EMEA van Anaplan

“Dankzij de kracht van het Anaplan-platform konden we tijdens mijn rol als Vice-President voor Frankrijk bij het SAS Institute continu klanten toevoegen en momentum bouwen in de EMEA-regio”, aldus Fourcade. “De laatste jaren gaat het erg goed met de regio en ik voel me vereerd dat ik nu het team mag aanvoeren. Ik kijk ernaar uit klanten te helpen hun data, mensen en plannen nog beter te verbinden.”

Over Anaplan

Anaplan presenteert een nieuw tijdperk van connected planning. Grote en snelgroeiende organisaties gebruiken Anaplan’s cloudplatform door de gehele organisatie om weloverwogen beslissingen te nemen aan de hand van snellere en effectievere planningsprocessen. Anaplan biedt tevens support, training en advies op het gebied van planning en transformatie. Anaplan is een niet-beursgenoteerde onderneming in San Francisco (VS) met zestien kantoren en meer dan 150 expertpartners wereldwijd. Voor meer informatie, bezoek www.anaplan.com.  

Perscontact

Progress Communications

Lianne van Dijk/ Corinna Peekel

Tel.: +31 (0)20 363 11 52

E-mail: anaplan@progresscommunications.nl

Over Progress Communications Nederland

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

berichten
×

Select country