Datto benoemt Timothy Weller tot Chief Financial Officer

Amsterdam, 1 augustus 2017 Datto, Inc., wereldwijd leverancier van dataprotectietotaaloplossingen voor bedrijven, benoemt Timothy Weller tot Chief Financial Officer. Weller rapporteert aan Datto-oprichter en Chief Executive Officer Austin McChord.

Voor zijn komst naar Datto werkte Weller als interim-CEO en CFO van het in Londen gevestigde fintechbedrijf Wonga. Hij was eerder ook CFO van twee in Boston gevestigde, beursgenoteerde bedrijven: EnerNoc (Nasdaq: ENOC), een technologiebedrijf met een focus op schone energie, en Akamai (Nasdaq: AKAM). Bij deze laatste gaf hij leiding aan het team dat een van de beste beursgangen ooit begeleidde.

Weller begon zijn carrière als Financial Analyst bij Donaldson, Lufkin & Jenrette. Hij was ook actief als softwareontwikkelaar, videogamedesigner, investeerder en bedrijfsadviseur voor tal van CEO’s van technologiebedrijven. Weller behaalde een Bachelor en Master in Elektrotechniek aan de Michigan State University en promoveerde in dit vakgebied aan de University van Illinois.

“Sinds mijn vroege loopbaan in softwareontwikkeling en tijdens mijn werk op Wall Street heb ik kleine tot middelgrote bedrijven zien worstelen om bij te blijven op technologiegebied. En de complexiteit blijft alsmaar groeien. Datto heeft de levering van IT-oplossingen aan het mkb geoptimaliseerd – in de vorm van dataprotectie, business continuity, networking en beveiliging – door de inzet van het Managed Service Provider-kanaal”, zegt Weller. “Ik kijk ernaar uit te mogen werken met het getalenteerde team dat Datto tot een succes heeft gemaakt, nu het bedrijf zijn wereldwijde expansie en uitrol van nieuwe diensten voortzet.”

###

Over Datto 

Datto beschermt bedrijfsgegevens en biedt tienduizenden snelgroeiende bedrijven over de gehele wereld een veilige verbinding. Datto’s Total Data Protection-oplossingen zorgen voor probleemloze toegang tot bedrijfsgegevens op locatie, onderweg en in de cloud. Wereldwijd vertrouwen duizenden IT-dienstverleners op Datto’s combinatie van toonaangevende technologie en toegewijde dienstverlening, die er samen voor zorgen dat bedrijven ‘always on’ zijn. Het hoofdkantoor van Datto staat in Norwalk, Connecticut (VS). Andere vestigingen bevinden zich in Rochester, Boston, Portland, Toronto, Londen, Singapore en Sydney. Bezoek www.datto.com voor meer informatie. 

Perscontact 

Progress Communications 

Inger Hund & Corinna Peekel 

T. 020 363 11 52 

Over Progress Communications Nederland

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

berichten
×

Select country