Kaseya introduceert nieuwe Powered Services om MSP’s te ondersteunen bij het aanbieden van innovatieve diensten

Nieuwe service is zogenaamde ‘go-to-market-in-a-box’-oplossing voor snel te implementeren eindgebruikerssecurity- en netwerkmonitoringdiensten op maat

Kaseya®, de toonaangevende leverancier van complete IT-managementoplossingen voor managed service providers (MSP’s) en middelgrote bedrijven, introduceert een nieuwe dienst: Kaseya Powered Services. Het is de eerste op maat gemaakte ‘go-to-market-in-a-box’-oplossing die MSP’s in staat stelt hun maandelijks terugkerende omzet te verhogen. Kaseya Powered Services is het nieuwste product dat is ontwikkeld in het kader van de ‘Times 20’-filosofie van Kaseya, die MSP-partners in staat stelt meer omzet te genereren uit Kaseya-investeringen.

Nu zijn AuthAnvil Security-as-a-Service (SECaaS) en Traverse Network Monitoring-as-a-Service (NMaaS) beschikbaar. Elke ‘go-to-market-in-a-box’-oplossing is speciaal ontworpen voor snelle, effectieve implementatie en heeft als doel MSP’s te helpen snel nieuwe klanten te werven en te zorgen dat bestaande klanten meer oplossingen uit het portfolio inzetten.

Doordat de MSP-markt zo competitief is, blijft het voor MSP’s een uitdaging om nieuwe klanten te vinden en bestaande klanten te behouden. Kaseya Powered Services is een krachtige, nieuwe oplossing waarmee MSP’s hun klanten innovatieve diensten kunnen aanbieden. Security- en netwerkmonitoring zijn belangrijke gebieden voor het mkb en bedrijven in het middensegment; dankzij Kaseya Powered Services kunnen MSP’s deze opkomende oplossingen nu leveren met de expertise en flexibiliteit die nodig zijn om te voldoen aan klantbehoeften en om de groei van hun bedrijf te versnellen.

Het verkopen van een nieuwe dienst kan veel werk zijn. Kaseya Powered Services neemt dit uit handen doordat we hiermee beschikken over alle middelen die we nodig hebben om succesvol te zijn

Jason Shirdon, vicepresident Operations van Ease Technologies.

Nadat we AuthAnvil zelf in-house gebruikt hebben, was het direct duidelijk dat dit veel mogelijkheden biedt om onze klanten te helpen voldoen aan hun securitybehoeften en tegelijkertijd onze business uit te breiden. Dankzij Kaseya Powered Services wisten we de lancering van ons Security-as-a-Service-aanbod binnen enkele weken uit te rollen en direct een gezonde, nieuwe omzetstroom te genereren.

Jim Lippie, General Manager Cloud Computing bij Kaseya

“In deze competitieve markt zijn MSP’s voortdurend op zoek naar manieren om hun diensten te onderscheiden en om relevant te blijven. Het verkopen van nieuwe diensten kan moeilijk zijn, en bovendien is er een aanzienlijke investering voor nodig om dit van de grond te krijgen. Het mooie van Kaseya Powered Services is, dat MSP’s binnen recordtijd nieuwe diensten op de markt kunnen brengen en hier direct extra omzet mee binnenhalen”

Jim Lippie, General Manager Cloud Computing bij Kaseya

Wij bieden alles wat MSP’s nodig hebben – zoals positionering, salestrainingen, prijsstelling, verpakkingen en leadgeneratie –, zodat zij snel en eenvoudig hun waarde kunnen aantonen en zo nieuwe klanten aantrekken. Onze eerste twee installaties van End User Security- en Netwerkmonitoring-as-a-Service zijn nog maar het begin. We hebben grootse plannen voor dit ‘in-the-box’-leveringssysteem voor veel van onze producten, waaronder de introductie van onze Cloudmanagement-as-a-Service op basis van Unigma, najaar 2017.

Jim Lippie, General Manager Cloud Computing bij Kaseya

AuthAnvil Security-as-a-Service

Met AuthAnvil maakt Kaseya het voor MSP’s eenvoudig om hun eigen business én die van hun klanten te beschermen. AuthAnvil Security-as-a-Service biedt alle middelen die nodig zijn om snel en eenvoudig een identiteit te ontwikkelen en toegang te krijgen tot het securityaanbod. Met Kaseya AuthAnvil Security-as-a-Service beschikken MSP’s over:

  • ‘go-to-market-in-a-box’-training waarmee MSP-medewerkers AuthAnvil two-factor authentication en single sign-on (SSO)als dienst kunnen verkopen aan klanten;
  • white-labeled sales- en marketingmateriaal om het MSP-verkoopproces te versterken;leerzame webinars voor potentiële MSP-klanten om de vraag naar diensten te ondersteunen;
  • een nieuwe, directe stroom maandelijks terugkerende omzet.

AuthAnvil Security-as-a-Service, gebaseerd op het betrouwbare AuthAnvil-platform dat wereldwijd gebruikt wordt door duizenden klanten, is nu beschikbaar voor alle Kaseya-klanten.

Meer informatie over AuthAnvil Security-as-a-Service is te vinden op: https://authanvil.com/msp-solutions/security-as-a-service.

Traverse Network Monitoring-as-a-Service

Met een netwerkmonitoringsdienst op basis van Kaseya Traverse kunnen MSP’s en andere IT-leveranciers hun klanten een waardevolle monitoringoplossing bieden, waarmee zij infrastructuurproblemen sneller identificeren en oplossen dan met andere toonaangevende monitoringtools.

Met deep network discovery en een bedrijfsgericht overzicht van netwerkapplicaties is de dienst op basis van NMaaS in te zetten om netwerkbeschikbaarheid te maximaliseren. Met Kaseya’s Network Monitoring-as-a-Service krijgen MSP’s toegang tot:

  • een van de krachtigste infrastructuurmonitoringsplatforms in de markt;
  • sales- en marketingtraining en -middelen om nieuwe verkooppartners snel de markt te laten betreden;een waardevolle multi-tier, multitenant-monitoringdienst voor klanten van elke omvang;
  • Een eenvoudige bron van maandelijks terugkerende omzet uit nieuwe en bestaande klanten.

Op basis van het betrouwbare en populaire Traverse Network Monitoring-platform is NMaaS nu ook beschikbaar voor alle klanten van Kaseya.

Meer informatie over Traverse Network Monitoring-as-a-Service is te vinden op: www.traverse-monitoring.com/solutions/msp-monitoring-software

###

Over Kaseya 

Kaseya is dé leverancier van complete IT-beheeroplossingen voor Managed Service Providers en het mkb. Kaseya stelt organisaties in staat IT efficiënt te beheren en te beveiligen om zo succes te realiseren met IT-diensten. De oplossingen van Kaseya zijn beschikbaar als toonaangevende cloudoplossing en als on-premise-software. Hiermee hebben bedrijven vanuit één centraal punt controle over al hun IT, beheren ze makkelijk remote- en gedistribueerde omgevingen en automatiseren ze verschillende IT-beheertaken. De oplossingen van Kaseya beheren momenteel meer dan tien miljoen endpoints over de gehele wereld en worden ingezet door klanten in uiteenlopende sectoren, waaronder retail, productie, gezondheidszorg, onderwijs, overheid, media, technologie en financiën. Kaseya heeft zijn hoofdkantoor in Dublin (Ierland), is niet-beursgenoteerd en is actief in meer dan twintig landen. Meer informatie is te vinden op www.kaseya.com.

Voor meer informatie: 

Progress Communications

Inger Hund / Corinna Peekel

Tel.: 020 - 363 11 52

Over Progress Communications Nederland

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

berichten
×

Select country