Autovakantie? Gebruik de NEXTBASE iN-CAR CAM™ 412GW Dash Cam

NEXTBASE introduceert nieuwe dashcam en verbeterde app

Vergeet deze zomer zeker je dashcam niet als je met de auto op vakantie trekt. Een dashcam is ontzettend handig wanneer je urenlang onderweg bent, en zorgt ervoor dat je de zomer veilig doorkomt*. Bovendien voorziet een dashcam je van duidelijke beelden van een eventueel ongeluk dat niet door jou werd veroorzaakt, die als bewijs zijn over te dragen aan je verzekeraar of zelfs de politie. De nieuwe NEXTBASE iN-CAR CAM™ 412GW Dash Cam biedt een lange opnametijd, hoge beeldkwaliteit en haarscherp nachtzicht. Daarnaast heeft NEXTBASE een update van de Cam Viewer-app uitgebracht. De vernieuwde app verzamelt meer data, zoals ook locatie en snelheid, en biedt de mogelijkheid om video’s direct te editen en te delen.

Ideaal voor zomerse roadtrips

De 412GW Dash Cam levert met zijn QUAD HD 1440p-camera een beeldkwaliteit van 30 fps. Dat is een grote vooruitgang vergeleken met vroegere modellen die opnames in 1080p High-Definition boden. De heldere, zesvoudige glazen lens biedt duidelijker beeld met een beeldhoek van 140 graden, zodat steeds de volledige weg wordt vastgelegd. Ook slechte belichting is dankzij de vernieuwde nachtzichtfunctie niet langer een obstakel. De 412GW heeft een opnametijd van 4,3 uur via de SD-kaart. Als er niets bijzonders gebeurt, dan worden de beelden automatisch vervangen door nieuwe opnames. Ideaal dus voor je zomerse roadtrips. 

Geïntegreerde wifi en intelligente parkeermodus

Met de geïntegreerde wifi download je de beelden direct naar de NEXTBASE Cam Viewer-app op je smartphone, waardoor je ze eenvoudig kunt delen. SOS-databescherming voorkomt verder dat belangrijke opnamen per ongeluk worden verwijderd en de ingebouwde gps-ontvanger meet de snelheid en exacte locatie van het voertuig. Deze gegevens zijn in te zien op je computer en eenvoudig te delen met je verzekeraar. Verder beschikt de NEXTBASE 412GW in tegenstelling tot oudere modellen over een verbeterde intelligente parkeermodus die ook automatisch kan opnemen wanneer de auto geparkeerd staat. Dat betekent dat de dashcam vanzelf inschakelt wanneer er iemand op de parkeerplaats tegen je auto aanbotst, en je deze niet langer handmatig hoeft in te stellen voordat je de auto verlaat.

Vernieuwde NEXTBASE Cam Viewer-app

De NEXTBASE Cam Viewer-app biedt meer functies dan de voorgaande versies. Gebruikers hebben inzicht in extra videodata, zoals de gemeten snelheid, G-krachten en een plattegrond. Op deze manier zijn zij altijd op de hoogte van hun rijgedrag. Daarnaast zijn gebruikers in staat de dashcaminstellingen vanuit de app te beheren. De meer heldere, duidelijkere interface is eenvoudiger te bedienen en gebruikers kunnen sneller schakelen tussen bestanden op de dashcam en de gedownloade bestanden. Dankzij de verbeterde deelfunctie is het daarnaast eenvoudiger om de video’s op social media te zetten, maar vergeet dan niet van tevoren de nummerborden te blurren.

Frits de Groot, directeur bij Autovision: “De NEXTBASE iN-CAR CAM™ 412GW Dash Cam is een zeer geschikt product voor mensen die deze zomer met de auto op vakantie gaan. De dashcam onderscheidt zich van eerdere modellen, zoals de 112, 212 en 312, door zijn verbeterde nachtzichtfunctie en geïntegreerde wifi, en is de ultieme gadget voor een prettige en zorgeloze rit naar je vakantiebestemming.”

Verkrijgbaarheid

De iN-CAR CAM™ 412GW Dash Cam is verkrijgbaar bij de bekende verkooppunten voor een adviesprijs van 169,90- euro.

Specificaties NEXTBASE iN-CAR CAM™ 412GW Dash Cam

 • Beeldhoek van 140 graden met QUAD 1440p High-Definition opnamen en 30 fps.
 • Optie voor 60 fps bij opnamen in full 1080p High-Definition.
 • Ingebouwde wifi om je opnamen direct via de NEXTBASE Cam Viewer-app op je smartphone te delen.
 • Ultrahelder 3,0”-ledscherm voor eenvoudig afspelen van opnamen en duidelijke menubediening.
 • Verbeterd nachtzicht voor duidelijke opnamen in slechte belichtingsomstandigheden.
 • Unieke magnetische Click&Go-montage voor eenvoudige installatie in het voertuig, inclusief 4 meter lange 12v-stroomkabel.
 • Superslank ontwerp – afmetingen: 10,9 x 5 x 1,8 cm (BxHxD) (37 mm incl. lens).
 • Zesvoudige glazen lenzen voor zeer heldere beelden.
 • Gps-ontvanger en G-sensor voor het opslaan van locatie en impactgegevens.
 • Ingebouwde accu met back-up van 30 minuten in het geval van een ongeluk.
 • SOS-databescherming voorkomt dat de impact/ongevalopnamen per ongeluk worden verwijderd.
 • Ondersteunt SDHC- en SDXC-microkaartjes tot 32 GB (klasse 10 wordt aanbevolen).

*Houd er rekening mee dat het gebruik van een dashcam binnen Europa verboden is in Oostenrijk en Portugal.

Download via deze link beeldmateriaal in hoge resolutie.

Reviewaanvragen worden afgehandeld door Progress Communications. Neem contact op met via nextbase@progresscommunications.nl

Over NEXTBASE

NEXTBASE is opgericht in 1999 met als doel het ontwerpen en produceren van betaalbare en veilige draagbare entertainmentsystemen van hoge kwaliteit. Dankzij zijn achtergrond in veiligheid was NEXTBASE in staat als eerste zijn dashcams bij verschillende populaire Britse retailers onder te brengen.

Vanuit het hoofdkantoor in West End, Surrey (VK), biedt het bedrijf sales- en marketingondersteuning voor al zijn producten. NEXTBASE en zijn medewerkers zijn zeer gefocust op het leveren van kwaliteit – met als doel het ontwerpen van producten die zijn afgestemd op de Britse markt en gebaseerd op klantreviews en continue ontwikkeling.

Daarnaast heeft NEXTBASE een technical support centre in Caerphilly, Zuid-Wales. De technische medewerkers zijn opgeleid om ondersteuning te bieden voor elk NEXTBASE-product en beschikken daarnaast over uitgebreide kennis van de garantievoorwaarden. Het technical support centre richt zich op reparaties, garantiegerelateerde werkzaamheden en research & development.

Voor meer informatie:

Progress Communications

Allard Rustenhoven

T: 020 363 11 52

Over Progress Communications Nederland

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

berichten
×

Select country