Progress Communications lid van Sotiria Comms Network

Nieuw internationaal netwerk voor PR- en communicatiebureaus voor (cyber)security

Progress Communications is partner geworden van het Sotiria Comms Network. Dit is een wereldwijd partnership tussen PR- en communicatiebureaus, met als doel om (cyber)securityorganisaties te voorzien van advies op het gebied van securitycommunicatie.

Progress Communications is partner geworden van het Sotiria Comms Network. Dit is een wereldwijd partnership tussen PR- en communicatiebureaus, met als doel om (cyber)securityorganisaties te voorzien van advies op het gebied van securitycommunicatie. Het netwerk is inmiddels in vijftien landen actief en heeft de intentie om verder uit te breiden met sterke bureaus met een securityspecialisatie. 

Sotiria is een initiatief van het Engelse PR-bureau Say Communications en is opgericht om ervoor te zorgen dat vooruitstrevende, onafhankelijke bureaus effectiever kunnen samenwerken met bureaus uit andere landen, om zo te zorgen voor betere en gerichte communicatiediensten voor klanten. In 2000 richtte Say Communications het netwerk Plexus op, bedoeld voor PR-bureaus actief op het gebied van technologie voor B2B en B2C. 

De naam Sotiria is afkomstig uit de Griekse mythologie: de godin van veiligheid en redding. Onder deze naam verenigen de bureaus zich met één gemene deler: hun expertise en ervaring op het gebied van (cyber)security. Zij delen dezelfde bedrijfsethiek en visie over wat effectieve communicatie inhoudt. 

Stella Jansen, Managing Director van Progress Communications: “Security staat hoog op de agenda van elke CIO en CISO. Organisaties zoeken voortdurend naar manieren om hierin te investeren en te integreren met innovatieve securitytechnologieën. Dat maakt Sotiria een interessante en belangrijke propositie en wij zijn dan ook blij dat we onderdeel zijn geworden van dit specialistische netwerk. Zo’n netwerk van technologie-communicatiebureaus met een sterke securitydiscipline is ideaal om (cyber)securityleveranciers te ondersteunen op lokaal en internationaal niveau. Net als wij heeft elk bureau een bewezen trackrecord voor het introduceren van securitymerken in nieuwe geografische gebieden en verticale sectoren en het uitbreiden in bestaande markten.”

  • Medium square pg icon groot

    Progress Communications NL

    Burgemeester Stramanweg 102-B
    1101 AA Amsterdam - Nederland
    +31 (0) 20 363 11 52

Over Progress Communications Nederland

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

berichten
×

Select country